Norcenni Girasole Club

De moderne familiecamping Norcenni Girasole Club ligt in het oosten van Tocane. Dit zouden we het hart van Italië kunnen noemen. Tegen een zonnige heuvel ligt dit vakantiepark, waar u traditioneel kunt kamperen, maar ook in één van de kant-en-klare accommodaties kunt verblijven. Maak hier kennis met deze wereldklasse camping in Toscane.

Bungalowtenten en stacaravans
Norcenni Girasole Club biedt allerlei verblijfsvormen. Zo is het mogelijk om een tent- of caravanplaats te boeken, maar bekijk ook eens de interessante alternatieven:

  • Lodgetenten voor max. 6 personen
  • Lodgesuites voor max. 4 volwassenen en 2 kinderen
  • Stacaravans voor 4 volwassenen en 2 kinderen

Via deze website controleert u eenvoudig de beschikbaarheid van deze comfortabele vakantieverblijven. Vindt u een vrije plek in uw vakantie, aarzel dan niet maar boek uw verblijf in Toscane meteen. Eerst meer informatie over de omgeving? Kijk dan eens hier.

Faciliteiten in Norcenni Girasole Club
Het park telt twee zwemparadijzen met uitdagende glijbanen, een saunacomplex en een kinderspeeltuin. Sportievelingen kunnen terecht op de tennisbaan, het volleybalveld of in de fitnessruimte. Ook is het mogelijk om een fiets te huren bij de receptie.

Met daarnaast een animatieteam, een kinderdisco en een avondvullend entertainmentprogramma hoeft niemand zich te vervelen. Geen wonder dat jong en oud laaiend enthousiast over Norcenni Girasole Club is!

Wat te doen in de omgeving
Er is genoeg te zien en te doen in de omgeving. Zo bezit de camping zelf een uitstekend restaurant met eigen wijnproeverij: Villa Norcenni. Wie eenmaal geacclimatiseerd is en zich buiten het kampeerterrein wenst te begeven, kan bijna niet kiezen: gaan we naar Siena, Florence of toch maar naar het Middeleeuwse dorpje San Gimignano?

Ook is het mogelijk om de Chianti-route te volgen, langs beroemde wijnboerderijen, op jacht naar de lekkerste fles wijn. Bij de receptie helpt het personeel u graag met het organiseren van dagtochtjes. Ook biedt het park zelf excursies naar allerlei bezienswaardigheden aan.