Camping La Chiocciola

Centraal in Toscaanse heuvels ligt Camping La Chiocciola (spreek uit: kiotsjola). Dit vakantiepark is rustig gelegen te midden van de prachtige natuur, maar biedt tegelijkertijd voldoende vertier voor jong en oud. Ook is het een perfecte uitgangsbasis voor verkenningstochten in de regio, met de nabijheid van de Chianti-wijnstreek en historische steden als Arezzo, Siena en natuurlijk Florence.

Faciliteiten
Camping La Chiocciola beschikt over voldoende faciliteiten om de meest verwende vakantieganger bezig te houden. Zo beschikt het park over maar liefst drie zwembaden, twee tennisbanen, een speelplaats, tafeltennistafels, een campingwinkel, een levendige café/pub en een animatieteam dat leuke activiteiten organiseert. Ook is er een sfeervolle pizzeria, L’Antico Portale, direct naast de camping gelegen.

Verblijf of Camping La Chiocciola
Vakantiegangers die een verblijf op deze camping overwegen, hebben de keuze uit verschillende accommodatievormen. Zo kunt u hier een tent neerprikken of uw caravan parkeren, maar u kunt ook een stuk lichter naar Toscane afreizen.

Dankzij de stacaravans geniet u ook tijdens uw kampeervakantie van alle gemakken van thuis. Deze mobile homes zijn beschikbaar in twee comfortniveaus: normaal en luxe. Met plaats voor vijf personen is dit een prima alternatief voor traditionelere vormen van kamperen. Bekijk hier meer informatie over camping La Chiocciola of boek direct uw vakantie op Camping La Chiocciola.