Camping Le Pianacce

Aan de Toscaanse kust, bij Marina di Castagneto, ligt Camping Le Pianacce. In de schaduw van pijnbomen, eiken en olijfbomen vindt u een kampeerterrein van 9 hectare, waarvandaan u een prachtig uitzicht op de Tyrreense Zee heeft. Deze driesterrencamping nodigt uit tot zowel luie als actieve vakanties. Ontdek hier waarom Nederlanders en Belgen zo te spreken zijn over Camping Le Pianacce.

Voorzieningen op de camping
Le Pianacce  is een ideale bestemming voor fietsliefhebbers, met routes langs wijngaarden en eeuwenoude dorpjes. Behalve recreatieve fietsers komen ook weg- en veldrijders uitstekend aan hun trekken. De camping biedt gidsen aan en hulpdiensten. Ook kunt u hier verschillende soorten fietsen huren.

Een centraal punt op de camping wordt gevormd door twee nieuwe zwembaden. Omgeven met rotspartijen en uitgerust met  glijbanen is dit een heerlijke plek voor jong en oud. De kinderen kunnen hun hart ophalen in een speciaal voor hen gebouwd kasteel. Bij het zwembad vindt u heerlijke terrassen, waar u van de zon en de lavendelgeur kunt genieten.

Accommodatie
Bezoekers aan Camping Le Pianacce kunnen hun tent, vouwwagen of caravan op één van de schaduwrijke kampeerplekken zetten. Makkelijker en comfortabeler is misschien wel het huren van een compleet ingerichte bungalowtent. Bekijk meer informatie of plaats eenvoudig uw reservering.