Camping Park Albatros

Direct aan de kust gelegen, vlakbij San Vincenzo, is de ruime Camping Park Albatros een ideale vakantiebestemming voor gezinnen met kinderen. Dit luxe kampeerterrein kent volop sportfaciliteiten en een levendig animatieprogramma, waardoor niemand zich hoeft te vervelen. Ontdek op deze pagina de voordelen van een vakantie op deze wereldklasse camping.

Accommodatie op Camping Park Albatros
Zoals u wellicht al van andere campings in Toscane gewend bent, hoeft u uw tent of caravan niet per se mee te nemen op vakantie. Op Camping Park Albatros heeft u namelijk de keuze uit diverse comfortabele stacaravans. Deze zijn uitgerust met een eigen badkamer en airconditioning, waardoor u net wat luxer vakantie viert dan de kampeerders om u heen.

Activiteiten
De hoofdreden om aan de Etruskische kust te gaan zitten, is natuurlijk het strand. Op slechts 800 meter, dus loopafstand, vindt u het priv├ęstrand van Camping Park Albatros. Daarnaast is de camping uitgerust met volleybal- en voetbalvelden. Wie liever in zoet water zwemt, kan terecht in het enorme zwembadcomplex met diverse lagunes. Geen wonder dat veel gasten hier wekenlang verblijven!

Omgeving
In de nabije en wijdere omgeving van San Vincenzo vindt u heel wat bezienswaardigheden. Dat maakt deze camping dan ook een goede basis voor excursies en dagtochtjes, bijvoorbeeld naar Pisa of Florence. Het personeel bij de receptie helpt u graag bij het organiseren van uw uitstapjes en heeft informatie over de bustijden en routes.

Volg deze link om direct uw verblijf bij Camping Park Albatros te reserveren.