Camping Le Capanne

Strategisch geleven te midden van de aantrekkelijkste bezienswaardigheden van Toscane, is Camping Le Capanne de perfecte basis voor uw vakantie in Italië. Neem uw tent of caravan mee, of kies voor één van de kant-en-klare verblijfsopties, waartoe luxe bungalows en maxicaravans behoren.

Zwemmen en sporten
Camping Le Capanne ligt op slechts 2.000 meter van de Etrustkische kust, in de schaduw van olijfbomen, pijnbomen en eucalyptusbomen. In slechts een kwartiertje lopen bereikt u het gouden zandstrand, waar de Tyrrheense Zee en een verkoelende bries u verwelkomen.

Mocht u liever in zoet water baden, dan heeft u de keuze uit een aantal verkwikkende zwembaden. Jacuzzi’s, watervallen, glijbanen, een poolbar en een zonneteras maken dit tot een subtropisch zwemparadijs waar het hele gezin van kan genieten.

De omgeving van Camping Le Capanne
Wie genoeg heeft van de vele sportfaciliteiten of eenvoudigweg nieuwsgierig is naar de rest van Toscane, zit hier goed. San Gimignano, Volterra, Pisa en Siena lenen zich uitstekend voor een dagtochtje. Het vriendelijke receptiepersoneel helpt u graag bij het maken van plannen.

In en nabij Bolgheri proeft u de heerlijkste wijnen, met bijpassende culinaire hoogstandjes. Inderdaad: wie op Camping Le Capanne logeert, wordt werkelijk omringd door het beste van Italië.

Bekijk hier meer informatie over Camping Le Capanne of boek direct uw verblijf.