Camping Toscane

Hoe ziet uw ideale vakantie eruit? De kans is groot dat u met woorden als rust, strand, terrasjes, museums, natuur en charmante dorpjes antwoordt. Oftewel: uw droomvakantie is een mix van activiteiten en bezienswaardigheden, het liefst in een land waar de zon schijnt en het eten lekker smaakt.

Wat dat betreft biedt een vakantie op een camping in Toscane alle ingrediënten voor een geslaagde vakantie. Campings in Toscane zijn over het algemeen van hoge kwaliteit en bieden voor elk wat wils. Geen wonder dat zoveel Nederlandse en Belgische gezinnen hier graag komen.

Populaire campings in Toscane
Verblijft u graag op een camping? Toscane is een waar paradijs voor kampeerders. Maar ook voor wie géén caravan, vouwwagen of tent heeft, is een camping een goede optie. Veel Italiaanse kampeerterreinen verhuren ook bungalows of stacaravans, zoals Camping Park Albatros, Camping La Chicciola en Norcenni Girasole Club. Andere campings hebben luxe bungalowtenten klaarstaan, zoals Camping Le Capanne en Camping Le Pianacce.

Ontspanning of inspanning?
Of u nu graag fietst, op het strand ligt of cultuurschatten bezoekt, een camping in Toscane is een perfect uitgangspunt voor alle typen activiteiten. De gevarieerde animatieprogramma’s zijn een ware uitkomst voor gezinnen met kinderen: de ouders kunnen van de rust en van elkaar genieten, terwijl professionele begeleiders ervoor zorgen dat de kinderen zich geen minuut hoeven te vervelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *